Meripelastusseura - Kuopion Järvipelastajat

Liity jäseneksi

Yhdistyksemme tarvitsee jatkuvasti uusia jäseniä koulutettavaksi järvipelastus ja avustustoimintaan. Et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta vesillä liikkumisesta, edetessäsi koulutusjärjestelmässä harjoittelijasta, kansi- ja konemieheksi ja edelleen perämieheksi ja päälliköksi.
Pelastusaluksemme tarvitsee jatkuvasti sitoutuneita vapaaehtoisia miehistökseen. Ikärajaa ei liittymiselle ole, mutta päivystysmiehistön jäsenen täytyy olla vähintään 18-vuotias. 16-vuotias voi toimia kuitenkin jo miehistössä. Toimintaan on tervetulleita on kaikki sukupuoleen katsomatta.

Tule ja tutustu toimintaamme, kokoonnumme maanantaisin klo.18:00

Kokoonnumme talvisin talvimessissä ja kesäisin veneillä.


Jäseneksi voi liittyä myös henkilö, joka ei välttämättä halua olla mukana varsinaisessa operatiivisessa toiminnassa, sillä yhdistyksestä löytyy erilaisia tehtäviä aktiivisten alusmiehistöjen lisäksi. Tällaisia ovat esimerkiksi: tyypilliset yhdistys tehtävät, tukikohtavastaava, nettivastaava, kalustovastaava jne... Olemalla aktiivinen saat mielekkään harrastuksen.

Pidä pelastusveneet valmiudessa - Liity jäseneksi !


Henkilöjäsenyys Kuopion Järvipelastajiin 32 € vuodessa.

Aloita uusi haastava harrastus - liity järvipelastajiin. Olemalla henkilöjäsen tuet samalla vapaaehtoistoimintaamme

Valitse

Perhejäsenyys 20 € vuodessa.

Perhejäsenenä voi olla varsinaisen jäsenen ruokakuntaan kuuluva. Perhejäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksenkokouksissa. Ota yhteyttä jasensihteeri@kjp.fi

Yhteisöjäsenyys 120 € vuodessa.

Olemalla yhteisöjäsen tuet toimintaamme, yhteisöjäsenenä saat halutessasi yhteystietosi sivustollemme. Ota yhteyttä jasensihteeri@kjp.fi

Trossi-turva

Hanki trossiturva veneellesi, sillä vakuutus ei kata yleensä hinauksia, jotka johtuvat teknisistä vioista.

Valitse

Osoitemuutos

Ilmoita osoitteenmuutos seuran rekisteriin. Muista messitunnuksesi, jotka ovat jäsenmaksulaskussa.

Valitse